Четверг, 07.03., 18:35

Vipdruk - Полиграфия г. Киев
● Полиграфия идей

Єдина Країна! Единая Страна! Тиснение и конгрев г. Киев
Друзья сайта



Чим можуть допомогти нумізматам онлайн?

Предмети колекціонування останніми “зайшли” в інтернет. Можливо тому, що основними адресатами подібних послуг є поважні літні люди, що не довіряють сучасним “примхам” зовсім і бажають робити справи як колись, особисто відвідуючи спеціалізовані крамниці, обертаючи пошук нових лотів у справжнісіньке полювання. А можливо тому, що справжні цінні речі надто ексклюзивні, аби афішувати їх на широкий загал. Але сервіс SkupkaMonet оцінка онлайн, каталог та продаж монет Миру поступово підкорює найзатятіших консерваторів.

За відгуками багатьох поважних знавців з цієї сфери, SkupkaMonet їх підкорила не одразу, але вже беззворотньо. Найголовнішими чинниками, що вплинули на зміну відношення, стали:

  • Чесність. Перед тим, як звернутися до сервісу, ніхто ж не афішував свою обізнаність у темі. Але фахівці сервісу навіть не намагалися хоч якось обдурити потенційного клієнта. Відповіді були змістовними і обґрунтованими. Оцінка монет проводилася так само раціонально.
  • Експертність. Не було такого випадку, щоб співробітники SkupkaMonet сіли, як то кажуть, в калюжу. Їх висновки мали дуже високий рівень експертизи та заслуговували на довіру.
  • Асортимент. Він різноманітний і постійно оновлюється. Це, на думку знавців, ще один вагомий покажчик високого рівня сервісу. В каталозі регулярно з’являються цікаві монети з різних куточків світу. Це і зовсім нові емісії, і старовинні екземпляри.

А ще SkupkaMonet продає і скуповує злитки банківських металів. За цінами, що будуть кращими від запропонованих банківськими установами. Тож усе це разом — вагомий аргумент перейти на сайт та ознайомитися з умовами й асортиментом.

А якщо я не з Києва, є сенс звертатися в SkupkaMonet

Безперечно! Сервіс працює в форматі онлайн-магазину. Всі операції, враховуючи оцінку монет, проводяться за допомогою сучасних способів комунікації. Фото і відео надають дуже детальну інформацію.

Продаж монет відбувається з використанням поштових служб. Обрані лоти пересилаються у будь-які населені пункти України. Оплатити замовлення можна за допомогою післяплати, перед цим ретельно оглянувши лот і впевнившись в його цінності для вашої колекції.

А ще тут регулярно проводять розпродаж, різні акції. Тож додавайте SkupkaMonet до обраних вебресурсів і регулярно відвідуйте його, аби першим дізнаватись про всі цікавинки.